no fakt, wczesniej prosilem niefizycznych przyjaciol o pomoc w wyjsciu. moze to oni?
hm mam jeszcze 1 pytanie?
jakis tydzien temu zastosowalem technike 4+1, nastawiłem budzik na 3:40, ale obudziłem sie wczesniej o 3:20, minute potem obudzil sie tez moj brat, przez 45 minut gadaliśmy o roznych rzeczach oraz o OBE. Jego nastawienie do OBE jest raczej negatywne, twierdzi że to niemozliwe itp. Jednak po 45 minutach powiedziałem mu że teraz bedę ćwiczył OBE on powiedział że on też sprobuje, ale z gory wie że to głupota. Ja szczęścia nie miałem, nawet nie miałem wibracji, troche wkurzony poszedłem spać.
Nastepnego ranka gdy wstałem podszedł do mnie brat i powiedział że gdy wczoraj probował OBE dostał wibracji, potem zaczął się obracać i usłyszał jakiś "dziwny" głos ktorego się przestraszył i zerwał połączenie, zrywając tym samym wibracje.
On nie wiezył w OBE a jednak za 1 razem doszedł do wibracji i obrotów, gdyby nie zerwał połączenia pewnie by wyszedł, a ja proboje prawie od miecha, wieże że to możliwe i nic.
Moj brat ma 11 lat, czy to możliwe że dzieci mają hmm nazwijmy to większe predyspozycje do OBE niż starsi?
|