Ostatnia wizyta: Śro Cze 18, 2008 4:29 pm Obecny czas: Śro Cze 18, 2008 4:29 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Ripper :)
PostWysłany: Nie Maj 25, 2008 9:51 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pią Maj 23, 2008 4:47 am
Miejscowość: Katowice
Witam wszystkich :)
OOBE interesuję się od 2 lat. Na półce leży książka "Podróże Astralne" Richarda Webstera i to właściwie od niej zaczęło się moje zainteresowanie tym tematem. Potem były różne e-booki np. Monroe'a i Darka Sugiera. Świadomego wyjścia niestety nie miałem. Może dlatego, że brakuje mi wytrwałości i jeszcze mam jakiś lęk, którego nie potrafię przezwyciężyć. Tzn. doprowadzam się do stanu wibracji, próbuję wyjść i na tym się kończy ;/ .
Chodzę do 1-szej liceum na profilu matma-geografia (o Boże, co ja tam robię). Mam 16 lat. Niestety w swoim otoczeniu nie mam żadnego znajomego, z którym mógłbym porozmawiać na tematy psychotroniczne lub ezoteryczne, nad czym bardzo ubolewam... Oprócz tego wytrenowałem zdolność widzenia aury. Niestety trzeba ją bardzo pielęgnować, bo wystarczy się trochę zaniedbać i już widzisz warstwę mniej... Ogólnie zawsze ciągnie mnie do czegoś nowego. Mam nieposkromioną ciekawość :)
Jeszcze gram na gitarze elektrycznej, a z muzyki najbardziej ciągnie mnie rock.

Pozdrawiam OBEManiaków :D

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Ripper :)
PostWysłany: Nie Maj 25, 2008 5:56 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pią Kwi 18, 2008 7:50 pm
Miejscowość: *Thorn*
Witamy! Witamy! I mamy nadzieję, że się tu zadomowisz. :DNo niestety tak to już jest, że o najważniejszych dla nas sprawach nie ma z kim pogadać (w realu) - tak od serca... Mam nadzieję, że odnajdziesz na tym forum przewodników bądź przyjaciół :)O! Matma-geografia - nieźle, nieźle :)Jak sobie dajesz radę? :DJeśli chodzi o naszą aurę to myślę, że zalezy ona od wielu czynników, od pielęgnacji również :DNie zaniedbuj się w obe, bo to najważniejszy aspekt naszego życia. Mnie niestety denerwują współlokatorowie i dlatego kiepsko z osiągnięciami :/ Niech tylko wakacje przyjdą :DPozdrawiam Cię serdecznie! Pamiętaj nie ma rzeczy niemożliwych :D

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Ripper :)
PostWysłany: Pon Maj 26, 2008 9:52 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Maj 24, 2008 10:10 pm
Miejscowość: Somewhere
Witaj jesli masz problem z kims do pogadania na tematy ezoteryczne zawsze tu jestesmy ^^ do tego jest chat i w ogole :Pmnie kumpel wkrecil na poczatku nie dowierzalem ale kiedy zaczalem probowac coz hmm ^^ proboje dalej a z doswiadczeniami sie dzielimy. Sproboj znalezc jedna zaufanę osobę i jej pokazać ŻE SIĘ DA! powodzenia ;]

aa przy okazji też grywam na elektryku ;)

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości