Ostatnia wizyta: Pią Wrz 19, 2008 6:16 am Obecny czas: Pią Wrz 19, 2008 6:16 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 22 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Rodzina Anje - Popieram.
PostWysłany: Pon Kwi 14, 2008 1:38 pm 

Dołączenie: Pon Kwi 14, 2008 11:38 am
Witam wszystkich podróżników.

Mam na imię Anje.

Sama nie wiem jako to ująć ale należę do specyficznej rodziny..pochodzimy z Hiszpanii.Od wielu pokoleń podróżujemy po TQ. (Wy to nazywacie Światem Astralnym).Mam 1 brata i 2 siostry.Tak jak naszemu ojcu , tak i nam od najmłodszych lat opowiadano o drugim domu.Zafascynowana opowieściami dziadka i ojca..błagałam by zdradzili mi jak tam trafić.Mówili mi "Przyjdzie czas".Zanim jednak przyszedł , udało mi się dowiedzieć od brata iż w dniu moich 8 urodzin odbędę rozmowę z rodzicami.Tak więc czekałam.
Tego dnia dowiedziałam się wszystkiego i jakież było moje zdziwienie kiedy to okazało się że przygotowywana byłam do tego już od niemowlęcia.Warunkiem było milczenie.Zakazano mi rozmawiać na ten temat z kimkolwiek z poza mojej rodziny.Z resztą niedługo po tym złamałam zakaz i żałuje tego do tej pory ponieważ przestraszyłam tym wybrykiem jedną z moim najlepszych przyjaciółek..zrozumiałam że to nie ma sensu.Po raz pierwszy prawdziwie widzieć udało mi się jeszcze tego samego miesiąca.Obecnie jestem już dorosłą kobietą i mimo iż używam innego nazewnictwa i trochę innych technik od waszych..można powiedzieć że od tamtej pory odwiedziłam TQ już tysiące razy.W raz z rozwojem internetu i za pośrednictwem mojego synka dowiedziałam się o waszej stronie.Od razu OBE skojarzyło mi się z tym czego tak często doświadczam.O ile wiedziałam że są inne rodziny takie jak nasza o tyle nie spodziewałam się że są ludzie którzy tak otwarcie o tym rozmawiają i szerzą o tym wieść.Moja rodzina ma zupełnie inne podejście do tych spraw ale ja mogąc decydować sama za siebie nie zgadzam się z nimi.Uważam że czasy się zmieniły i rozmawianie o tym jest jak najbardziej na miejscu.
Postanowiłam się przedstawić i powiedzieć że w pełni popieram waszą działalność.Być może za jakiś czas kiedy już rozszyfruje wasze nazewnictwo i uznam że jestem gotowa wypowiem się w którymś z tematów.W tej chwili mam zamiar zakupić kilka dzieł temu poświęconych.Między innymi książkę Darka Sugiera.Co prawda będzie się to różnić od opasłego pamiętnika mego dziadka ale z chęcią spojrzę na prawdziwe widzenie z waszej strony.Będzie to dla mnie fascynującym przeżyciem.

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Rodzina Anje - Popieram.
PostWysłany: Pon Kwi 14, 2008 2:08 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Mar 31, 2008 3:17 pm
Miejscowość: Wrocław
Witam.
Wspaniale, że zajrzałaś w to wspaniałe miejsce. Nowe spojrzenie może bardzo dużo wnieść do naszego forum. Razem możemy się wiele nauczyć i dokonać wielkich odkryć. Co do słownictwa to myślę, że po przeczytaniu kilku postów się przyzwyczaisz. :)Bardzo się cieszę, że jesteś z nami.

Profil E-mail  

PostWysłany: Pon Kwi 14, 2008 3:52 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Lut 28, 2008 8:14 pm
Miejscowość: Piła
Kolejna ciekawa osoba zawitała na nasze forum ;)

Witamy serdecznie :D

Profil E-mail  

PostWysłany: Pon Kwi 14, 2008 4:31 pm 

Dołączenie: Śro Mar 26, 2008 9:54 pm
Miejscowość: Gdańsk
Witam serdecznie.:)Musze przyznać, że pochodzisz z bardzo ciekawej rodziny. Mam nadzieje, że w najbliższym czasie opowiesz nam coś o swoich wyjściach bo na pewno masz co.;)Osoba z takim doświadczeniem jak ty zapewne wniesie coś nowego na to forum.:)

Pozdrowienia! :D

Profil E-mail  

PostWysłany: Pon Kwi 14, 2008 5:16 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Mar 01, 2008 10:20 am
Miejscowość: Strzyżów-Podkarpacie
Ooo ale fajnie;))

Witamy:)) Widać, że będziesz miała dużo do powiedzenia i szczerze czekamy na to, bo większość z nas to raczej nowicjusze. Jakieś wskazówki, doświadczenia, i np. dla mnie jakąś skuteczną technikę, bo teraz się strasznie męczę przy wychodzeniu:(

Czuj się jak u siebie w rodzinie. Z drugiej strony masz bardzo ciekawą rodzinę... myślę, że w przyszłości takie będą, kiedy rozwój duchowy ruuszy na przód w końcu. A stanie się to dzięki takim ludziom jak my i Ty!

Duuuuży buuuziiiaaak i love&peace for youuu!!!

Profil E-mail  

PostWysłany: Pon Kwi 14, 2008 5:56 pm 

Dołączenie: Śro Lut 27, 2008 8:23 am
Niezmiernie się cieszę, że jesteś z nami.

Uważam, że możesz wnieść w społeczeństwo Świadomych dużo więcej niż oczekujemy, albo sama możesz przypuszczać. Zachęcam Cię do bogatego dzielenia się z nami swoimi doświadczeniami, przemyśleniami, wnioskami. Jeszcze raz gorąco cię witam i pozdrawiam.

Profil E-mail  

PostWysłany: Pon Kwi 14, 2008 6:24 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Lut 28, 2008 9:26 pm
Miejscowość: Adults only!
Bardzo ciekawe jest to o czym piszesz Anje. Z chęcią poczekam na więcej tekstów od ciebie ;)

Profil E-mail  

PostWysłany: Pon Kwi 14, 2008 6:28 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Lut 23, 2008 3:40 pm
Miejscowość: Piechowice (koło J.Góry)
Błahaha wiedźma...
No żartuję oczywiście :D, aczkolwiek w niektórych kręgach to komplement.
Witam serdecznie.

Profil E-mail  

PostWysłany: Pon Kwi 14, 2008 6:59 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Mar 05, 2008 9:40 am
Witaj Anje, cieszę się że tu zawitałaś. Mam nadzieję, że pomożesz początkującym obemaniakom i podzielisz się swoimi doświadczeniami.

Pozdrawiam !

Profil E-mail  

PostWysłany: Pon Kwi 14, 2008 10:37 pm 

Dołączenie: Pią Mar 28, 2008 2:52 pm
Witam również i niecierpliwie czekam na wpisy.

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Kwi 15, 2008 7:21 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Lut 23, 2008 3:46 pm
Miejscowość: z Ducha
Witaj! Chętnie poczytamy jak to wygląda od innej strony :)

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Kwi 15, 2008 8:08 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Lut 25, 2008 12:45 pm
Miejscowość: Kielce
Witaj!

Również również nie mogę się już doczekać Twoich postów. Jeśli wyrazisz chęć opisania swoich technik i chociaż niektórych doświadczeń, będę bardzo wdzięczny. :)

Pozdrawiam serdecznie!

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Kwi 15, 2008 8:44 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Lut 24, 2008 6:03 pm
Miejscowość: w drodze
Ciekawe będzie dowiedzieć się jakie zasady dotyczące podróży astralnych wpoili ci rodzice. Dlaczego w twojej rodzinie jest to praktykowane, czemu ma służyć?
Myślę że nie musisz na siłę przestawiać się na nasze nazewnictwo. Dla mnie o wiele bardziej pasjonujące będzie przeczytać opisy z rdzennymi twoimi nazwami a myślę ze większość połapie co jest co! ;) Takie opisy pozwolą ci zachować autentyczność i będą cenniejsze z wielu punktów widzenia, dlatego nalegam nie zmieniaj nazewnictwa :)
zapraszam i pozdrawiam

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Kwi 15, 2008 11:12 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Mar 26, 2008 7:58 pm
Miejscowość: Zabrze
No no, ciekawa rodzine masz, nie moge sie doczekac az opiszesz jakies przygody zwiazane z twoimi wyjsciami w "Astral-TQ" :-)

Udane wyjścia: 01

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Kwi 15, 2008 11:58 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Lut 23, 2008 3:46 pm
Miejscowość: z Ducha
Ale imię też masz oryginalne - holenderskie. To oczywiście nie moja sprawa, jakoś rzuciło mi się to w oczy, bo to takie niecodzienne w Polsce czy Hiszpanii :D

Mam nadzieję, że nie jesteś trollem i zaspokoisz choć trochę naszą obemaniacką ciekawość :).

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości