Ostatnia wizyta: Nie Cze 14, 2009 8:07 am Obecny czas: Nie Cze 14, 2009 8:07 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Sen o OOBE i parę pytań
PostWysłany: Nie Cze 01, 2008 12:42 pm 
#-----[ EOM ]------------------------------------------

Dołączenie: Sob Maj 24, 2008 11:45 pm
Witam.
To mój pierwszy post i chcę w nim opisać dzisiejszą sytuację. Chciałem spróbować w nocy doświadczyć OOBE sposobem 4+1, wstałem o godzinie 5, ale zdążyłem tylko wyłączyć budzik w telefonie i zasnąłem. Potem jeszcze parę razy się budziłem i znowu szybko zasypiałem. W końcu przyśnił mi się sen :
Przyśniło mi się, że leże w łóżku. Potem ktoś wlatuje przez okno, wydawało mi się, ze to jakiś aktor i wyciąga mnie z ciała. Potem od razu po wyjściu lecę do kolegi, bo boję się, że zaraz wrócę do ciała, a on chciał, żebym Go spróbował wyciągnąć jak wyjdę. Lecę do niego, jestem u niego w pokoju i wiedzę, że coś nie tak. Parę rzeczy było inaczej, w porównaniu do wyglądu pokoju jaki zapamiętałem sprzed 2 lat, czyli od kiedy ostatnio tam byłem. Komputer był po drugiej stronie pokoju, było chyba mniej miejsca, albo więcej mebli. Pomyślałem sobie "zapamiętaj to, żeby mu potwierdzić, że wyszedłeś". Potem szybko powiedziałem, do tego "aktora", który był ze mną, że chce polatać. Pojawiłem się w ciemnej przestrzeni z białymi punktami, może to było jakieś miejsce w kosmosie z gwiazdami. Bardziej sobie tam spadałem niż leciałem, ale było przyjemnie. Zaraz potem się obudziłem.
Wiem, że to był sen, ponieważ nie miałem żadnej świadomości.
Najciekawsze w tym śnie jest to, że potem rozmawiałem z tym kolegą na temat tego pokoju.
Okazało się, że jego brat, kupił sobie większe biurko, z tego powodu komputer zmienił swoje położenie, pojawił się po drugiej stronie pokoju tak jak to widziałem. Łóżko jego brata też jest gdzie indziej, co według tego kolegi spowodowało, że jest mniej miejsca w pokoju.
Jest to dziwny zbieg okoliczności i nie wiem kompletnie co mam sądzić na ten temat.
Jeśli ktoś by mi to wyjaśnił, pomógł zrozumieć tą sytuację, to byłbym na prawdę wdzięczny.
Pozdrawiam, err

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Sen o OOBE i parę pytań
PostWysłany: Pon Cze 02, 2008 10:43 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Mar 02, 2008 2:56 pm
Potraktuj to jako pelno wartościowe doświadczenie... co z tego że to faza sennna... to że śnimy codziennie wcale nie powino umniejszać wagi doświadczenia. sam napisałeś że weryfikacja była pozytywna :)

Profil E-mail  

PostWysłany: Pon Cze 02, 2008 11:56 am 

Dołączenie: Sob Maj 24, 2008 11:45 pm
Dzięki za odpowiedź ;)
Ale wciąż dręczy mnie pytanie, co to była za postać co wyciągnęła mnie z ciała. Wydawało mi się, że to jakiś aktor lub znana osoba co jest całkowicie bez sensu. Może to był mój senny wytwór wyobraźni?

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Cze 03, 2008 6:56 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Mar 27, 2008 9:03 pm
Miejscowość: Outer Space
Ten aktro to byl pewnie twoj mtj ;)A to, ze nie miales swiadomosci nie zanczy, ze nie wyszedles z ciala. W koncu nawet sen to podroz swiadomosci do Poza.

Profil E-mail  

PostWysłany: Pią Lip 04, 2008 3:34 pm 
Podróżnik z bagażem doświadczeń
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Lut 23, 2008 3:40 pm
Miejscowość: Karpacz, ten w górach
Ten aktor to pewnie MTJ - do mnie też tak przychodził, jako aktor.
Jak rzekła Faith sen to też podróż do Poza.
A to miejsce, które zdało ci się przestrzenią z gwiazdami to taka strefa przejściowa jakby między astralem a realem.
Po prostu twoja świadomość była gdzieś indziej i nie było to świadome wyjście. Zawsze sie zastanawiam - gdzie jest świadomość jak jej nie ma? Czym jest tak w ogóle i czy może znikać i się pojawiać tak jak coś co istnieje a potem nie istnieje a potem znów istnieje. Tylko że nie ma chyba takiej rzeczy poza świadomością.

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości