Nieprzyjemne sny

Zrozumienie naszej podświadomości, która rozmawia z nami symbolami

Moderator: Opiekunowie

Post Cz mar 11, 2010 8:01 am

Nieprzyjemne sny

Czasami śnią mi się sny typu:
Wchodzę na jakiś most. Kiedy na niego wszedłem patrzę w dół i zaczynam się bać przez niego przejść. Obawiam się, że spadnę.

Dziś akurat śniło mi się, że jestem na moście w jakimś mieście, a tam jest dziura. To po czym chodziłem było z metalowych, białych prętów. Dwa z nich były połamane. Była to niewielka dziura, lecz cały czas się bałem. Kilka razy pochodziłem, jednak zaraz się cofałem ze strachu. W reszcie postanowiłem przejść, jednak poślizgnąłem się, ale nie pamiętam, czy spadłem, czy nie. Potem obraz się zmienił, jednak to dalej było to samo miasto.

Bardzo proszę o wyjaśnienie tych snów. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź.
Pozdrawiam,
szaman123.

Post Cz mar 11, 2010 11:41 pm

Re: Nieprzyjemne sny

Sny? Wszystko możliwe...

Jeśli śniąc nie masz konceptu co do możliwego znaczenia tego, co ci się śniło, to i tak nikt bliżej od ciebie nie zbliży się do prawidłowej/ewentualnej interpretacji ów snu. Wyostrz intuicję, zacznij samemu wychwytywać możliwy przekaz.Nikt za ciebie tego nie zrobi z taką dokładnością, jakiej oczekujesz po interpretacji.

Pamiętam, jak śniły mi się zburzone budynki i płonąca wielka rakieta, około 2000 roku. Przez rok nie dało to o sobie zapomnieć, aż 11.09.2001 coś sie wyjaśniło. Potem 2003 - katastrofa promu.

Kiedy indziej obudziłem się ze śmiechu przez liczbę wypadków na mojej ulicy. Potem przez pół roku wydarzyło się ich tyle, jak nigdy indziej, i przestałem żartować ze snów. Zacząłem im się przyglądać, i być ostrożnym wobec tego, co mi komunikują.

Możesz poszukać interpretacji w sennikach, ale bardziej polegaj na intuicji, bo to najlepszy odszumiacz.
Mądrość siostrą Zdumienia ogromem swojej niewiedzy.

Powrót do Sny, na które szukasz odpowiedzi