NP w snach

Zrozumienie naszej podświadomości, która rozmawia z nami symbolami

Moderator: Opiekunowie

Post Cz sie 27, 2009 8:48 pm

NP w snach

Chyba spotykam NP w snach. Zawsze jest to w dni podczas których jestem szczególniej skupiony na wysyłaniu sygnałów. Ci ,NP' przybierają postać dobrych kolegów z podstawówki, ale w aktualnym wieku (mam wielki sentyment do tamtych lat :roll:). Przeważnie się uśmiechają, bardzo rzadko coś mówią w odróżnieniu od innych wytworów w ludzkiej postaci. Zawsze po zauważeniu ich (są w grupie) witam się z nimi. Pewnego razu podczas raczej normalnego snu gdy podawałem rękę ma przywitanie nagle obudziłem się w paraliżu.

W takich snach działam bardzo instynktownie - jak w realu

Co o tym sądzicie?
Ostatnio edytowano Śr kwi 28, 2010 1:24 pm przez michalh, łącznie edytowano 1 raz
My eyes feel so heavy when the stars are calling me
- Join with us eternally -
I'm falling in deep trance and my powers are weakening
I'm falling in a world between dreams and reality

MSA

Post Cz sie 27, 2009 9:07 pm

Re: NP w snach

Sądzimy że jest to bardzo spoko i też tak chcemy :P

Ja od czasu jak zacząłem robić prawo jazdy, to pojawiały mi się sny o jeździe samochodem. I czasem dosiadał się ktoś w rodzaju instruktora, a był dość specyficzny, raczej go sobie nie wymyśliłem.
A ostatnio pamiętam coraz więcej snów, i czasem spotykam fajne postaci. Ja tam jestem przekonany że sobie z NPkami pomykam, albo podsyłają mi jakieś rzeczy, w końcu jestem na początku OBEprzygody (kilka wyjść świadomych miałem).
Także wszystko bardzo fajnie. To co nowe zawsze jest dobre, bo stare(nieświadome) nam nie odpowiada. :)

chosen one ;)

Post Cz sie 27, 2009 9:10 pm

michalh: Idź za radą dziewczyny ze snu i zacznij medytować tylko oczywiście sam, bez dziewczyny ;)

Wewnętrzna cisza, skupienie, energia to zawsze Ci się przyda :)
Sny są nami, a my nimi swoimi pragnieniami.
Obrazek

Post Pt sie 28, 2009 2:39 am

Wielkie dzięki. Mam zamiar zapisać się na Tai-Chi(medytacja w ruchu). Czy taka forma medytacji też powinna pomóc w osiągnięciu OBE\LD?
My eyes feel so heavy when the stars are calling me
- Join with us eternally -
I'm falling in deep trance and my powers are weakening
I'm falling in a world between dreams and reality

chosen one ;)

Post Pt sie 28, 2009 7:39 am

Na pewno pomoże Ci w wyciszeniu i wzmocnieniu się.
Każdy z nas potrzebuje między innymi siły, jasności umysłu, mocy,.., a przede wszystkim wytrwałości ;)

To jak z rakieta kosmiczną, jak nie osiągniesz odpowiedniej prędkości zapomnij o przezwyciężeniu przyciągania ziemskiego :)
Sny są nami, a my nimi swoimi pragnieniami.
Obrazek

Powrót do Sny, na które szukasz odpowiedzi