tajemniczy pan lekarz

Zrozumienie naszej podświadomości, która rozmawia z nami symbolami

Moderator: Opiekunowie

Post Pn mar 01, 2010 3:04 pm

tajemniczy pan lekarz

Jakiś czas temu ucięłam sobie poobiednią drzemkę, położyłam się jakoś koło 13, nie wiem dokładnie o której zasnęłam, straciłam poczucie czasu (dlaczego piszę o godzinie to wyjaśnię potem :))
Sniło mi się, że się budzę w swoim łóżku, do pokoju wszedł lekarz, gruby w okularach i w fartuchu lekarskim, budził dość duży respekt i trzymał duży dystans i powiedział do mnie, że jak się nie obudze za 2 minuty i 20 sek czyli do 15:00 to nie obudzę się już nigdy... naszła mnie mała dawka świadomosci, skoro to sen to czemu go nie spytać o coś, mam jeszcze przeciez całe 2 minuty, więc mówię do niego:
- nie boję się Pana, skoro to sen to może móglby mi Pan powiedzieć coś o tym co mnie czeka w przyszłości?
- ok - powiedział - jeśli...będziesz....
Nie skończył. Obudziłam się, spojrzałam na zegarek, była dokładnie 14:59...
Moje zdziwienie nie miało granic...

Jak ktoś się by chciał wypowiedzieć na temat tego dziwnego snu to zapraszam :)
Ona field when the judgement and all the pain you feel can no longer reach you, in the silence existing between your every thought that is where I'll meet you

Post Pn mar 22, 2010 10:10 am

Re: tajemniczy pan lekarz

Całkiem fajne doświadczenie, lecz wydaje mi się że to Twoja podświadomość sobie to ułożyła, tak jak moja wcześniej.
Miałem sen w którym również było podobne znaczenie snu.Mój umysł zrobił tak samo jak twój, więc nie ma się nad czym tu głowić xd
Chyba że to naprawdę inna wyższa istota skontaktowała się z Tobą, a tu by trzeba by było się głębiej zastanowić nad tym sensem tego snu;]
Dążę do jednego,dążę do OOBE,
tylko tego teraz moje rozpalone wnętrze chce,
by za każdym razem wyjść wolnym być,
by za każdym razem w powietrze się wzbić,
dostroić się i na zawsze lekkim być.

-----------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=D5emuIxHOzY

Powrót do Sny, na które szukasz odpowiedzi