Ostatnia wizyta: Nie Paź 05, 2008 5:52 pm Obecny czas: Nie Paź 05, 2008 5:52 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: taraśko - Siema !
PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 12:27 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pią Sie 15, 2008 10:57 am
Miejscowość: wałbrzych
Siema =] Mam na imię mariusz, ale proszę żeby nie używać tego imienia,poprostu taraś albo taraśko=]
Mieszkam w Wałbrzychu a konkretniej na peryferiach Wałbrzycha.
O OBE dowiedziałem się w tamtym roku ale niestety,pomimo wielu prób, nie udało mi się jeszcze wyjść =/ Mam cichą nadzieję że z Waszą pomocą w końcu mi się uda.
Moje zainteresowania i czas wolny?Głównie czas spędzam z swoją miłością.Z zainteresowań to tyle, że jeżdżę na bmx albo gram na perkusji.Jak książek czytać nie lubię, to uwielbiam czytać o różnych filozofiach, religiach, mitologiach, zjawiskach paranormalnych, ufo.

Nie wiem jak Wy, ale ja jestem ateistą, chociaż nie wiem czy tak do końca. Staram się poznać prawdę i nie popadać w skrajności. W boga osobowego nie wierze,w nic boskiego. Poprostu...ah wolę nic nie napisać żeby nikogo nie urazić=] Lecz to nie jest tak, że nie wierzę w jakąkolwiek duchowość.W Obe nie wierzę. Wiem, że to zjawisko jest i tyle. Tak samo jestem przekonany, że ludzie potrafią robić inne rzeczy: widzieć aurę,przewidywać,lewitować...W swojej rodzinie miałem taką "dziwną" ciocię. A całą winę zrzucam na swoją mamę, bo to ona opowiadała mi i o cioci i też o swoich doświadczeniach.

Zastanawiałem się dlaczego jeszcze nie udało mi się wyjść. Nie każdy to potrafi, bo nie każdy ćwiczy. Chcesz podnosić 150 kg na klatę? Ćwicz. Chcesz wychodzić z ciała? Ćwicz. Tak mi się wydaję...
Jak wspominałem nie udało mi się jeszcze wyjść ale to chyba przez to, że nie bardzo specjalnie wiedziałem jak i też trochę leniwy jestem =P

Nie chcę tutaj się więcej rozpisywać ani nikogo zanudzać moim życiorysem ani niczym takim. Miałem się tylko krótko się przedstawić.

Liczę, że znajdę u Was pomoc=]

Profil E-mail  

Temat postu: Re: taraśko - Siema !
PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 2:13 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Maj 11, 2008 4:21 pm
Miejscowość: Sanok
witaj Mariusz. może być Taraś. Mariusz za bardzo mi się z pewnym wujkiem kojarzy ;P
a lenistwo ... gdyby nie ono to pewno bym już od roku wychodził ;P. także nie jesteś sam. ale mam ambitny plan na wakacjach (student) mieć pierwsze oobe. próba już dziś. ne jutro.

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości