Ostatnia wizyta: Sob Maj 31, 2008 1:13 pm Obecny czas: Sob Maj 31, 2008 1:13 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Piekło i Niebo
PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 5:29 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Kwi 16, 2008 7:32 am
Witam ,nie miałem jeszcze oobe, ale wyczytałem że w astralu są astralne piekło i niebo, dokładnie z książki ciało astralne, mam pytanko czy ktoś to explorował, macie jakieś doświadczenia związane z Piekłem lub Niebem

Pozdrawiam

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Piekło i Niebo
PostWysłany: Śro Maj 21, 2008 7:15 am 

Dołączenie: Wto Kwi 22, 2008 4:33 pm
Miejscowość: Częstochowa
eee astralne niebo i piekło ? chyba wiem o co ci chodzi ale nie można w taki sposób tego nazywać....wychodząc do astrala czasem zdarza się w sumie nie wiem z jakich względów mi najczęściej jak mam zły dzień i dużo problemów że trafiam do ciemnych miejsc , gdzie jest ponura i panuje klimat chłodu...wokoło różne cienie szybko się poruszają słychać ciche śmiechy i inne dźwięki wczoraj nawet ktoś do mnie mówił stojąc w rogu głosem hmm lucyfera hehe lecz niestety nie mogę sobie przypomnieć co dokładnie....atmosfera jak z horroru a innym razem beztrosko bawię się na łące w słoneczku lub robie co dusza zapragnie....to jeżeli chodzi o ospuo a co do innego nieba czy piekła ja tam nie doszedłem ale łatwo można nazwać PARK niebem a któryś z systemów przekonań piekłem ale to tylko względnym piekłem.....

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Piekło i Niebo
PostWysłany: Nie Maj 25, 2008 1:55 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Lut 24, 2008 12:16 pm
Miejscowość: Mazury
Witam.
Podczas mojego drugiego wyjścia widziałem "diabła", przestraszyłem się ale uczucie opanowałem. Miał różki, bródkę, czerwoną pelerynę, a wokół utworzyło się tło- ogień, płomienie wyglądały jak tekstury w starych grach:).
Być może było to OSPUO, a być może po pomyśleniu o diable znalazłem się w czyimś wytworze myślowym, może w PARKu.

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Alexa [Bot] oraz 0 gości