Takie przypadki jak ty miałas z swoim mężem przydażają mi sie dosyć często, nawet nauczyłem sie je już pozytywnie kontrolować, jak nimi sterować (czyli wysyłanie jaki i odbieranie informacji).
Zjawisko jest dosc ciekawe, można to porównac do zdolnosci telepatychnych, tylko że nie czytamy mysli ale emocje (w tych konkretnych przypadkach) energia emocjonalna jest wysyłana przez nadajnik do odbiornika, po drodze taką energie-informacyjną może przechwycić inny odbiornik, o większym zbiorczym promieniu (wiec uwaga na to co myslicie i emocjonalnie planujecie, bo wiecie kto to czyta

).
Ciągle doskonale ta zdolnosć bo jest naprawde bardzo przydatna, podam proste przykłady:
1) Chce do kogos zadzwonić, ale akurat skączyła mi się kasa na komurkowym koncie, więc wysyłam informacje do danej osoby by odzwoniła do mnie (można by wysłac całą informacje, ale niektórzy nie wiedza że są swoistymi odbiornikami, a co dopiero że wysyłają)
2) Szukam jakies odpowiedzi na pytanie, to poprostu ją sciagam z eteru, tzw.: pierwsza mysl, no chyba że takiego rozwiązania nie ma, to trzeba go sciągnąc z dalczych swiatów, bądż innych wymiarów.
3) robiac jakoms czynność, nagle wpada nam do głowy pewna osoba z która akurat dawno sie niewidzieliśmy, albo inaczej mówiąc napewnno bysmy o niej nie pomysleli, jest to wtedy wiadomy znak, że dana osoba o nas mysli (wszystkie czynnosci z tym związane)
4) w taki sposób mozemy wpływac na czyjes działania, dając im fake-myśli
, bo wiadomo czyjaś myśl jest jego myslą. (ale nie polecam manipulacji mentalnej, chyba że w słusznej wierze:P, albo o pierdoły takie jak wez kolano, podaj pilota, mam ochote na cherbate....

)
Temat naprawde ciekawy i warto go studiować.