Kąpiel? ^^
No właśnie, jak myślicie: czy kąpiel może mieć istotny wpływ na powodzenie OOBE? Jeżeli tak, to jaka konkretnie?. Bo osobiście dochodzę do wniosku, że wanna bezpośrednio przed próbą wyjścia to jest coś. Przykładowo: długa, relaksująca kąpiel w baaardzo ciepłej wodzie imo genialne usypia moje ciało fizyczne. Zawsze po takiej kąpieli jestem zrelaksowany, wyciszony. Druga strona medalu - straszna senność. A przynajmniej usypiam w wannie. Może po kąpieli od razu jakiś wysiłek fizyczny (niekoniecznie spory - ot, pompki, brzuszki) w celu totalnego wykończenia naszego ciała fizycznego i lekkiego pobudzenia przy okazji?
Co o tym sądzicie? Może nie wiem o jakichś przeciwwskazaniach? Bo w sumie zawsze się kapię przynajmniej 1-2 h przed bezpośrednim snem i nie próbowałem wykorzystać tej siły relaksacyjnej do oobe.
Co o tym sądzicie? Może nie wiem o jakichś przeciwwskazaniach? Bo w sumie zawsze się kapię przynajmniej 1-2 h przed bezpośrednim snem i nie próbowałem wykorzystać tej siły relaksacyjnej do oobe.