Ostatnia wizyta: Pią Maj 16, 2008 7:12 am Obecny czas: Pią Maj 16, 2008 7:12 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 14 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Witam serdecznie :) tu Stary czlowiek i Morze
PostWysłany: Czw Maj 01, 2008 6:31 pm 

Dołączenie: Czw Maj 01, 2008 5:25 pm
Witam wszystkich OBE-maniakow! O OBE i calej tej "sprawie" wiem juz spory czas, jednak zajmuje sie tym z bratem (TigeRM) od kilku dni. Bez farmazonow przejde do rzeczy: W przeciagu ostatnich dni praktyki bracki "przezyl" rozne doswiadczenia (opisal to w swoim poscie). Ja jednak nie moge niczego osiagnac procz: Wibracji (mam nadzieje ze to co mam to to o co chodzi). Gdy sie relaksuje, wyciszam i koncetruje np. "Chce wyjsc z ciala" czy "Jestem swiadomy swojej jazni", rzeczywiscie sie relaksuje i (roznie) od 5 do 20 min nachodzi mnie to dziwne uczucie. Jednak jest na tyle silne (i cieple) ze serce zaczyna mi przyspieszac - nie moge nad tym zapanowac, i wytracam sie z koncentracji i mocno przytomnieje. Czy ten efekt ktory odczowam jest wlasnie tymi wibracjami. Glownie odczuwam je w okolicy klatki piersiowej i rak, a gorac mnie dekoncentruje.I jak juz go osiagam co robic dalej? Za kazdym razem gdy mnie ogarnia to uczucie nie moge sie juz na niczym innym skupic jak na mysli "Byle sie opanowac" i zapominam juz o "Jestem swiadomy swojej jazni".

ps. wysylajcie do mnie sygnaly:p moze podswiadomie cos zaskoczy^^

ps2. niedawno (z miesiac temu) mialem paraliz przysenny jak ostatniej nocy brat. Pamietam - bardzo dokladnie - ze moj umysl odebral to jako Zmore (wiecie - mowi sie ze jakis duch nas dusi, a my zeby go poznac musimy go zlapac w rece i trzymac do rana - co za bzdury...ale tak moj umysl to odebral). Powiem wiecej, nawet widzialem te postac siedzaca na moich plecach. Byla dosc przezroczysta - lub szara (moje rece tez byly takie gdy ja przeganialem, bo w koncu sie uwolnilem). Jako ze to byl paraliz w ogole nie moglem sie ruszyc (a to nowina) a koniecznie chcialem stracic to ustrojstwo z plecow (nie robie za kobyle!). Pomijajac fakt tego zdazenia ze to byla moja fikcja (z tą zmora), chcialbym dostac odpowidz na pytanie: Czy jesli znowu ogarnie mnie paraliz ( i czy moge go tez jakos wywolac??),a ja odzyskam swiadomosc, to jak wyjsc z ciala? Czy probojac na chama wylesc z cielksa, czy tez myslec o wydostaniu sie? rany....cala ksiazke pytan moglbym tu umiescic wiec na tym koncze.

Pozdrawiam serdecznie

Stary czlowiek i Morze

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Witam serdecznie :) tu Stary czlowiek i Morze
PostWysłany: Pią Maj 02, 2008 3:07 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Mar 01, 2008 10:20 am
Miejscowość: Strzyżów-Podkarpacie
Sam znajdź odpowiedz na te pytania, bo tylko ty wiesz o co w tym chodzi.

mała podpowiedź: wyluzuj i zrelaksuj się. Jak ci niewygodnie, albo źle to się przestaw. Jak masz paraliż to się zrelaksuj i czekaj. Powinno cię samo wyrzucićXD

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Maj 06, 2008 3:59 pm 

przez ostatnie dwie noce po zastosowaniu 4+1 + Hemi-Sync "nachodzily" mnie wibracje ktore sa nieporownywalnie wieksze od tych o ktorych pisalem wyzej. Dzisiejszej nocy moglem je wzmocnic lub zlagodzic, ale jest pewien problem. Kiedy je wzmacniam czuje bol. Istny bol fizyczny jak przy skorczach. Odczowam go w brzuchu, ponizej zeber z prawej strony. Jest tak silny ze musze przerwac te wibracje. I tu zwracam sie z pytaniem - czy ktokolwiek mial taki przypadek? Tego uczucia poprostu nie mozna ignorowac i jest strasznie bolesny :shock:

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Maj 06, 2008 4:47 pm 

Dołączenie: Pią Kwi 25, 2008 11:09 am
moze wyrostek robaczkowy?

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Maj 06, 2008 6:31 pm 

Dołączenie: Nie Kwi 27, 2008 8:56 am
Ja mialem ból w oku i zębach jedynkach podczas wibracji. Tylko dwa takie przypadki. Nieszkodliwe bo po chwili bólu juz nie bylo ;)I na razie nie ma :D

No, ale fakt. Przyjemne to to nie bylo. Ból normalny jak ciała fizycznego i tyle. Nie wiem co to powodowalo, ale bolało. Zobaczymy nastepnym razem (czyt. dzisiaj nad ranem :lol:)

POZDRO

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Maj 06, 2008 8:04 pm 

Dołączenie: Czw Mar 27, 2008 9:58 pm
Miejscowość: Frysztak
Pytasz: Czy jesli znowu ogarnie mnie paraliz ( i czy moge go tez jakos wywolac??),a ja odzyskam swiadomosc, to jak wyjsc z ciala? Czy probojac na chama wylesc z cielksa, czy tez myslec o wydostaniu sie?

Jeżeli chcesz wyjść z ciała to zdecydowanie polecam tą drugą opcję czyli po prostu pomyśl sobie, że jesteś poza ciałem.

Ja na początku swojej przygody z OBE też próbowałem wychodzić na siłę i jedyne co osiągałem to ból jakby mnie ktoś obdzierał ze skóry,jednym słowem nic przyjemnego.

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Maj 06, 2008 8:42 pm 

Dołączenie: Wto Kwi 22, 2008 7:53 pm
No proszę :)Jeśli masz paraliże przysenne i na dodatek widzisz swoje astralne ręce [ przezroczyste ] to jesteś już bardzo blisko :)

Jeśli chodzi o ból, to wydaje mi się, że jest to jakiś skutek Twojego ciała. Być może jeszcze nie jesteś oczyszczony? Lub "nieodpowiednio" się do tego zabierasz? Bo nie wydaje mi się, żeby to była jakaś fizyczna przyczyna.

P.S. Co do bzdur ze Zjawą, był kiedyś taki przesąd, że jak taka zjawa złapie, trzeba położyć się w odwrotnej pozycji i trwać tak do rana, żeby Zjawie się kierunki pomyliły :)

Profil E-mail  

PostWysłany: Śro Maj 07, 2008 4:27 am 

Ja na szczescie nigdy zadnej zjawy nie widzialem, zadnych glosow nie slyszalem, a w paralizu sie budzilem juz nie raz nie dwa spontanicznie. Krzyczec nie moglem, a i ze wstaniem bylo problemu jak z podnoszeniem stu kilo, ale zawsze sie udawalo ;)
Zawsze jak wstawalem z paralizu to mialem diabelne przekonanie, ze odklejam sie od ciala. Ale to pewnie zwykle odczucie zwolnienia reakcji i wogole. Swoja droga i tak za kilka sekund znow spalem, wiec nie ma tematu :lol:

POZDRAWIAM

Profil E-mail  

PostWysłany: Śro Maj 07, 2008 5:40 pm 

>Polak7 - moze i mialbys racje, ale wydaje mi sie ze wyrostek jest niewysoko ponad meskoscia, a mnie boli niewiele nizej zeber. Poza tym, nawet gdyby to byl problem tego kalibru, to czy nie bolaloby mnie takze i w ciagu dnia? To wystepuje tylko podczas wibracji.

>R32 - ja niby tez mialem tylko 2 razy, bo od tamtej pory na razie darowalem sobie z OOBE z zwiazku z praca:p ale dzis kolejna proba. Powiedz czy dzis miales bol? Co do zjawy - To co wtedy widzialem bylo wlasnie moim wytworem wyobrazni bo ja o tym slyszalem;d Dzieki Bogu ze chociaz Ciebie te bzdety oszczedzily hehe:p Ale teraz jak juz bede miec paraliz(a;) juz bede swiadom.

>RoLDi - dzieki za info, skoro na chama nie idzie to postaram sie mysla;p (jak to mowie: Nic na sile, wszystko mlotkiem ^^)

>Rutlawski o - wiesz, z tym oczyszczeniem mozesz miec racje, bo bardzo niezdrowo sie ostatnio odzywialem (sporo tostow z topionym serem i salami - hmmmmmmm pychaa) i moze to jest przyczyna. Musze jakos zmienic diete ale....no wlasnie:p

No ale poza tymi negatywnymi i bolesnymi skotkami, moge szczerze powiedziec, ze gdy mnie juz nachodza wibracje, potrafie je obnizyc jak i zwiekszyc ich sile^^ Kolejna nauka:]

Pozdrawiam i do zobaczenia w Strefie I,II lub III;p

Stary czlowiek i Morze.

Profil E-mail  

PostWysłany: Śro Maj 07, 2008 7:45 pm 

StaryCzłowiekIMorze
Ja ostatnio nie mialem sil i po prostu zasnalem. Poszla metoda zmniejszenia ilosci snu wczoraj, a wiec dzis latwo zasne i obudze sie o drugiej rano i z wyra, na materac po godzinie.

Co do kontroli wibracji, to jakis czas temu juz zauwazylem, ze bardzo, ale to piekielnie bardzo czule na myśl są. Jezeli chce je skierowac na noge to wystarczy, ze przejdzie mi to przez mysl i wibracje czuje tylko w nodze.
Mozna je latwo kontrolowac, ale rownomiernie z kontrola miejscowa spada moznosc kontroli samej czestotliwosci i wogole obecnosci wibracji, wiec raczej poddam sie im, a po chwili dopierdziele predkosc (bo to tez latwo kontrolowac). Pierwszym razem (i ostatnim zarazem) jak wrzucilem wibracja piaty bieg to po wyjsciu z lozka (fizycznie) czulem wcale nie male mdlosci.
Wszyscy mowia o tym, ze do glowy i do glowy. Dla mnie przenoszenie wibracji do glowy jest rzecza nieprzyjemna, wierci mi to czache strasznie. Czuje ze glowa jest jak skorupa od kokosa i lada chwila peknie, czuje ni to ból ni to nie wiem co, ale przyjemne to nie jest.

Inaczej z wibracjami na calym ciele. To straszna przyjemnosc mi sprawie. Poprostu lubie to jak niewiele rzeczy na tej planecie. I to nie o jakiejs duzej czestotliwosci, lekkie mrowienie. Full power na calym ciele i wielkie wstrząsy. To lubie :D

Kiedy poddalem sie raz normalnie wibracja to pierwszy raz sie wlasnie nacialem bo zabloalo mnie oko, ale moje umiejetnosci balansu zadzialaly i wywalilem wibracje z twarzy. Widocznie tak juz musi byc ze czasami zaboli. Pewnie z niczego sie to nie bierze mimo wszystko, ale ciezko wyczuc co z tym okiem, chociaz poszedlem do okulisty i zapalenie spojowek mam wiec moze to, a zeby wrazliwe bardzo :)

POZDRAWIAM

Profil E-mail  

PostWysłany: Śro Maj 07, 2008 8:10 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Kwi 02, 2008 4:19 pm
Miejscowość: Kielce
jeśli chodzi o ten ból, też go miałem.. z prawej strony klatki piersiowej (jakby ktoś wbijał mi nóż w żebra). Ale znikl razem z wibracjami. Chwilę później znowu wibracje powróciły i ból również, zignorowałem go i po chwili poczułem jakby bolące miejsce rozpłynęło się po całym ciele. nie mam pojęcia co to może być :roll:

Profil E-mail  

PostWysłany: Śro Maj 07, 2008 9:03 pm 

Dołączenie: Wto Kwi 22, 2008 7:53 pm
StaryCzłowiekIMorze napisał(a):

>Rutlawski o - wiesz, z tym oczyszczeniem mozesz miec racje, bo bardzo niezdrowo sie ostatnio odzywialem (sporo tostow z topionym serem i salami - hmmmmmmm pychaa) i moze to jest przyczyna. Musze jakos zmienic diete ale....no wlasnie:p

No ale poza tymi negatywnymi i bolesnymi skotkami, moge szczerze powiedziec, ze gdy mnie juz nachodza wibracje, potrafie je obnizyc jak i zwiekszyc ich sile^^ Kolejna nauka:]

Pozdrawiam i do zobaczenia w Strefie I,II lub III;p

Stary czlowiek i Morze.

Ja tam myślę, choć mogę nie mieć racji, że duża część oczyszczania nie zależy tylko od pokarmu i możesz jeść to co Ci tak smakuje [ sam mam słabość do niektórych wytworów gastronomicznych ;)]

Profil E-mail  

PostWysłany: Pią Maj 09, 2008 9:49 am 

>pimpek3wd - dales rade zignorowac ten bol? cholera zazdroszcze koncentracji:p dzisiejszej nocy znowu mialem wibry i znowu bol ale ze nie mialem ochoty na eksperymenty tej nocy zlikwidowalem wszystko. Bol powraca;/

pozdrawiam:)

Profil E-mail  

PostWysłany: Pią Maj 09, 2008 2:49 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Kwi 02, 2008 4:19 pm
Miejscowość: Kielce
za drugim razem poprostu zignorowalem.. wydaje mi sie ze nie jest to bol natury fizycznej

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 14 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Alexa [Bot] oraz 0 gości