Ostatnia wizyta: Śro Cze 18, 2008 12:43 am Obecny czas: Śro Cze 18, 2008 12:43 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: "Wewnetrzny Niesmak"? + ksiazki o pracy nad energia
PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 10:25 am 

Dołączenie: Wto Kwi 01, 2008 2:47 pm
Witam

Obserwuje forum od jakiegos czasu,myslalem,ze nie bede sie musial nigdy wypowiadac ale ciekaw jestem czy ktos mial taki problem jak ja.

Niestety mam aktywne dni pod wzgledem zarowno naukowym jak i sportowym,w zwiazku z czym ciezko mi sie jest wybudzic nad ranem..Aczkolwiek pewnie niedlugo i tego sprobuje.

ad rem: kiedy w nocy probuje wyjsc,osiagam stan maksymalnej koncentracji ,nie czuje praktycznie juz ciala jestem tylko ja i moja koncentracja,zero skaczacych mysli,po prostu zostaje sama jazn to czasami czuje cos jak "wewnetrzne zniechecenie" cos pomiedzy odlezynami,"gula w gardle" chęc jakiegokolwiek ruszenia sie,zmiany pozycji(mimo,ze nie czuje w ogole ciala).Jest to strasnzie wkurwiajace,dolujace,zniechecajace taki wewnetrzny niesmak.

Ktos moze cos takiego czul?

btw,widzialem,ze ktos na forum polecal ksiazke o pracy nad wewnetrzna energia ale nie zdolalem juz odnalezc tego tematu.Moglybm prosic o ponowne podanie tytulu?

pozdrawiam

Profil E-mail  

Temat postu: Re: "Wewnetrzny Niesmak"? + ksiazki o pracy nad energia
PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 2:02 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Mar 26, 2008 9:54 pm
Miejscowość: Gdańsk
Jak masz ochote zmienic pozycje to czemu by jej nie zmienic ? Ja jak czuje, ze mi nie wygodnie to przeskakuje na inna pozycje. Najczesciej mam tak, ze gdy zmienie pozycje to prawie odrazu wychodze. ;)

Co do ksiazki to moze chodzi Ci o "Nowe drogi energii" Roberta Bruce'a ?

Profil E-mail  

PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 7:04 pm 

Dołączenie: Wto Kwi 01, 2008 2:47 pm
Hmm efektem przekrecenia bedzie uaktywnienie ciala i wyjscie z "transu".Czyli przekrecic sie i dalej koncentrowac ?O jakiej porze wychodzisz?Jakiej metody uzywasz?Czytales te ksiazke o energii?:)

thx za pomoc:)

Profil E-mail  

PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 9:10 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Mar 26, 2008 9:54 pm
Miejscowość: Gdańsk
Zauważyłem ze dla mnie najlepsza godzina jest tak okolo 5:00. Wstaje wypijam bardzo slabiutka kawke z mleczkiem ;)i klade sie z powrotem. Dosyć długo mi zajmuje wyjscie tak od 1h-1,5h ale to chyba dlatego ze jeszcze nie jestem za bardzo doswiaczony. Gdy tak sobie leze to co jakis czas mysle o tym ze bardzo chce wyjsc i ze dzis mi sie napewno uda. Czasami mam tez tak ze zasypiam i cos mi sie sni ale sen szybko sie konczy i dostaje wibracji. Moim zdaniem lepiej sie obrucic jesli juz czujesz ze nie mozesz wytrzymac w jednej pozycji bo co to za relaksacja jesli czujesz ze Ci nie wygodnie. Potraktuj to bardziej na luzie. :)

Co do tej ksiazki to dobiero ja czytam i narazie zrobilem pierwsze cwiczenia. Musze powiedziec ze naprawde czuc ruch energii i wazne ze nie jest to trudne do zrobienia.

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości