Ostatnia wizyta: Pon Mar 02, 2009 9:06 pm Obecny czas: Pon Mar 02, 2009 9:06 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Witam
PostWysłany: Śro Paź 22, 2008 6:32 am 

Dołączenie: Śro Paź 22, 2008 6:25 am
Witam wszystkich OBE maniaków.
Z OBE spotkałem się dopiero z jakiś tydzień temu na jednym z for i nie byłem do tego przekonany. Wczoraj wreszcie wszedłem na stronę i forum. Poczytałem kilka lekcji i mam wielki zamiar spróbować swoich sił.

Mam jedno pytanie. Czy widzimy innych gdy jesteśmy w ciele niefizycznym? Chodzi mi o innych obe maniaków.

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Witam
PostWysłany: Śro Paź 22, 2008 1:06 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Maj 11, 2008 4:21 pm
Miejscowość: Sanok
można. można nawet celowo spotkać kogoś. tylko trzeba umieć odróżniać ich od wykreowanych przez siebie atrap. szczegóły w lekcji Darka Sugiera: link

(: serdecznie witam :)

Profil E-mail  

PostWysłany: Śro Paź 22, 2008 2:43 pm 

Dołączenie: Śro Paź 22, 2008 6:25 am
Dziękuje wielkie... Wiem że miałem się tu tylko przywitać ale mam jeszcze jedno pytanie. Czy są jakieś problemy z powrtoem gry już się doświadczy OOBE? Czy wracamy po określonym czasie czy jak to jest?

Profil E-mail  

PostWysłany: Śro Paź 22, 2008 3:00 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Maj 07, 2008 5:51 pm
Grzesieq94 napisał(a):
Czy są jakieś problemy z powrtoem gry już się doświadczy OOBE? Czy wracamy po określonym czasie czy jak to jest?

Problemy z powrotem do ciała to mit. W dodatku nieprawdziwy. Chciałoby się rzec, że nawet bzdura.

Żeby wrócić, wystarczy.. cóż, po prostu wrócić. Albo pomyśleć o powrocie, wtedy też można wrócić. Można też wrócić nie chcąc wrócić. Nie ma problemów z powrotem, uwierz mi. Problem polega na tym, że obemaniacy chcą pozostać a mimowolnie wracają :P

Witam i życzę postępów w rozwoju duchowym :)
i przede wszystkim - wysokich lotów :D

Aloha!

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości