mikikar napisał(a):
Witam wszystkich OBEmaniaków, dołączam - jak zdążyłem zauważyć do wyśmienitego grona znawców tematu, nie ujmując tutaj nikomu jego zasług.
wpadłem na stronkę przez? chyba ? przypadek czytając czyjeś rozważania; i po kilku sekundach wiedziałem ze to to czego mi ostatnio brakowało.
Wiec jak najszybciej rejestruje się na forum i i zaczynam swoje podróże po i co widzę wiadomość PW (w skr. przedstaw się) -choć właśnie miałem zamiar to zrobić i zacząłem nawet coś "tam klikać" gdy nagle ogarnęła mnie pustka no bo co ja mogę o sobie naklikać? No to dawaj przeglądać posty innych, by obrać jakąś formę i coś naklikać o sobie na początek, jakoś bez przekonania.
No dobra zabieram się do roboty i nagle nachodzi mnie myśl! Sprawdzamy to forum; o czym tu się pisze - rozważa czego się można nauczyć co dowiedzieć itd... i w ogóle kto tu zagląda.
No i właśnie kto tu zagląda, przeglądam listę userów i co widzę ?
Co najmierniej dwie ważne przynajmniej dla mnie osobistości, Adam Bytof i Darek Sugiera teraz po prostu w ogóle nie mam koncepcji co o sobie pisać, bo co można przy takich osobistościach.
Wielki szacunek.
Dla tego najprościej jak potrafię jeszcze raz witajcie wszyscy.
Możemy wspierać się wzajemnie w naszych wysiłkach.
a co powiesz na moją osobistość?

Witaj serdecznie - zapraszamy do pisania - bez obaw

Na pewno wniesiesz ciekawe wrażenia, spostrzeżenia i doświadczenia.
Pomimo pełnego szacunku dla Darka Sugiera i Adama Bytofa na nich swiat się nie kończy.