Ostatnia wizyta: Nie Paź 05, 2008 6:05 pm Obecny czas: Nie Paź 05, 2008 6:05 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Witam wszystkich :)
PostWysłany: Nie Sie 24, 2008 12:01 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Sie 24, 2008 11:41 am
Miejscowość: Warszawa
Skoro jestem nowy to wypadałoby się przedstawić :)
Nazywam się Gabriel, jestem ogólnie rzecz biorąc z Warszawy,mam 19 lat.
W sumie od pewnego czasu tylko czytałem to forum,ale mój chłopak namówił mnie na rejestrację,żebym mu nie zawracał głowy ;)
Zajmuję się rozwojem duchowym,na co dzień z zawodu malarstwem klasycznym (oleje) i grafiką szeroko pojętą. Uwielbiam też języki obce (w sumie umiem dopiero angielski i niemiecki,ale jestem w trakcie nauki francuskiego i japońskiego), przedmioty ścisłe. Na razie staram się nic nie planować,no,może poza studiami we Francji (na które chciałbym się bardzo dostać). Jeśli chodzi o cechy charakteru hm...próżny,ambitny,wierny,idealista ,ale wierzę tylko w to,czego sam doświadczę,więc żadne autorytety mnie nie interesują. Otwarty,tolerancyjny,wystrzegam się indoktrynacji,jak się ktoś przyzwyczai,to mówi,że nawet miły ;) Powracając jednak do tematyki portalu. Oobe mam od 12-13roku życia. W sumie wtedy się tym nie interesowałem,a kontakty z niefizycznymi istotami były dla mnie czymś tak oczywistym,że nie mówiłem o nich rodzicom,bo uważałem,że to norma. Jak np odbieranie fal radiowych nocą. Pierwszy raz wyciągały mnie za ręce jakieś istoty,hm..tak,to był ciężki okres dla 13 latka. Pamiętam,że stojąc obok swojego ciała myślałem,że nie żyję ;) no ale. Od tamtego czasu wychodzę kiedy i jak chcę,bez jakichś wspomagaczy typu lina etc. Do najdziwniejszych wyjść zaliczam chodzenie po słońcu i pobyt w kosmosie :) Jeśli ktoś będzie miał jakieś pytania (oby nie,jestem zbyt leniwy ;) to chętnie odpowiem.

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Witam wszystkich :)
PostWysłany: Pon Sie 25, 2008 5:55 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Maj 11, 2008 4:21 pm
Miejscowość: Sanok
Gabriel napisał(a):
W sumie od pewnego czasu tylko czytałem to forum,ale mój chłopak namówił mnie na rejestrację,żebym mu nie zawracał głowy ;)
? A jak mu na imię? :)
Widzę iż niezwykły z Ciebie człowiek jak na dzisiejsze czasy. I nie myślałem tu o oobe. Nie tylko. Wiaj :)

Profil E-mail  

PostWysłany: Pon Sie 25, 2008 12:44 pm 
Awatar użytkownika

Jacek,reszty danych personalnych nie podaje ;)
Dzięki za przywitanie. Patrząc po forum widzę,że jeszcze niezbyt wiele się tutaj dzieje. Trzeba rozwinąć tematy :roll:

Profil E-mail  

PostWysłany: Pon Sie 25, 2008 4:35 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Maj 11, 2008 4:21 pm
Miejscowość: Sanok
przyjdzie wrzesień - zrobi się ruch

Profil E-mail  

PostWysłany: Pon Sie 25, 2008 5:07 pm 
Awatar użytkownika

Mam taką nadzieję :)
Ja tam mam rok wakacji,więc pewnie straciłem już poczucie czasu. :roll:

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości