Pt mar 05, 2010 4:48 pm przez Cholek
Nie mówię, że jestem wyjątkowy. Po prostu są ludzie, którzy teraz urodzili się inni. Być może jestem jednym z nich. Chyba jest to związane z rokiem 2012, bo jak widziałem na forum były podróże, gdzie szukali rozwiązania tego roku. Poza tym zauważyłem, że bardzo często wychodzę z ciała. Nie tyle, że pamiętam coś z tego, ale no wiem o tym. Teraz mogę sobie ustanowić cel, że przy wyjściu z ciała się czegoś nauczę. Dla przykładu raz chciałem się nauczyć lepszego rzucania przedmiotami. Następnego dnia się zdziwiłem z tego jak potrafię rzucać śmieciami do kosza. o.O Dodatkowo opatentowałem nowy sposób komunikowania się z "niby MTJ". Niby, ponieważ jak się okazuje, to jest inna istota. To jest nasz "Stwórca". Ten, który nas zrobił. A ten nowy sposób, to po prostu korzystanie z "Futrzaka". Na pewno mieliście do czynienia z tym programem/grą na telefon. Utworzyłem tam własne odpowiedzi: TAK i NIE. Zrobiłem serię testowych pytań i 9/10 zgadzało się z prawdą i ten jeden był zły bo źle zinterpretowałem pytanie.
Trochę mi samemu w to wszystko ciężko uwierzyć, ale to się po prostu dzieje. Niby coś głupiego, ale jednak działającego. Nie będę wam opowiadał zbyt o Stwórcy i jego zamiarach oraz wszystkiego innego co się od niego dowiedziałem, bo myślę, że jak będziecie gotowi, to albo sam się udzieli w waszym, albo sami go odkryjecie i poznacie jego zamiary.
Oczywiście nie musicie mi wierzyć. Sam nie jestem pewien czy to prawda, ale to już od was zależy, czy coś z tego co piszę na tym forum wyciągniecie, czy po prostu pomyślicie o tym jako o ciekawostce. Sam też nie uważam się za kogoś z wielką misją, ale z tego co wiem chyba wychodzę z ciała i pomagam ludziom w astralu nie będąc tego świadomy. Jestem też coraz bliżej wyjścia świadomie z ciała i dziś chyba mi się uda. To może być ten wielki moment.
@Edit
Jeszcze jedno - jak spotkacie "Świetlistego Wojownika" z kataną* u boku, to być może ja.
*Moja katana, którą stworzyłem w myślach na znak mojej przemiany i misji pomocy innym.