Witam podróżników astralnych
Jestem Lemunied, od niedawna zaczęłam przygodę z OOBE. Na razie żadnych doświadczeń nie mam, staram się jak najwięcej czytać o tym ,,zjawisku" . Opieram się przede wszystkim na książce Sugiera, Monroea itd.
Jeśli ktoś zechciałby mi pomóc, a mianowicie odpowiadać na nurtujące mnie od dawna pytanka, zapraszam tu
Opiszę tutaj parę moich ,,przygód" , jeśli macie cierpliwość i uważacie, że Was nie zanudzę, czytać!
,, Właśnie próbowałam wyjść z ciała. Niestety coś mi przeszkodziło. Był to ,,niewidzialny cios'' w nos. Bardzo bolał. Złapałam się za nos i skończyłam na dzisiaj z próbami wydostania się z ciała fizycznego'' - co to mogło być? byt? a może ...?
,, Obudziłam się w nocy cała trzęsąca. W głowie cały czas wymawiałam słowo ,,oobe". Uśmiechnęłam się i zasnęłam'; - mogły to być wibracje?
,, Próbowałam wyjść z ciała. Leżałam... pół godziny? W mojej głowie nie było żadnych myśli. Ale w pewnej chwili w mojej główeczce pojawił się obraz moich przyjaciółek - Oktawii, Sandry, Kasi, Moniki... popchnęły mnie w stronę okna, który był położony na 50 piętrze. Wyleciałam...spadałam... Czułam, że tak jakby wszystko działo się na prawdę. Spaadałam...spadałam.... i otworzyłam oczy'' - Czy może to moi NP chcieli mi pomóc? Jak myślicie zaawansowani?
,, Byłam już bardzo senna w trakcie ,,próbowania wydostania się z ciała". Nagle poczułam jak jakieś moje lżejsze ciało zaczęło kopać i fruwać nóżkami! Ręce latały w lewą i w prawą stronę. A przy tym ciało fizyczne się nie ruszało... Stety lub nie, w pewnej chwili ,,prawdziwa" noga kopnęła w górę. I na tym koniec'' - co to było?!
A teraz trochę o moim hobby
Uwielbiam kotki, mam zamiar zostać weterynarzem lub pracować w schronisku dla zwierząt. Jeśli jednak się to nie uda (ciekawe czemu?) będę ganiać się... (uff, nie śmiejcie się) za huraganami. Fajne, co?
Trąby powietrzne, wulkany, tsunami, huragany tropikalne... To mnie pociąga. Bardzo lubię tańczyć, osiągnęłam w tym niezłe wyniki (przeważnie to były zawody, turnieje taneczne). W tym roku mam zamiar się zapisać na gimnastykę artystyczną. Śmieszna, wesoła, często optymistycznie nastawiona do świata - to ja
Liczę na waszą pomoc ze strony ,,astralnej". Chodzi mi o udzielanie odpowiedzi na powyższe pytania związane z OOBE. Z góry dziękuję!