Elo, cialkofrenik się zgłasza .
Wchodzisz w trans na stojąco. Kiedyś tak miałem parę lat. Łaskotało mnie przyjemnie jakoś w głowie i fazowalo pól fizyk pól astral. Zwiększone odczuwanie, łatwość wizualizacji ale i łatwość wchodzenia w rożne fobie.
Gdy się pogorszyło. tz. przeciskało bardziej poza ciało fiz. w neifiz. nie moglem znaleźć reki w czasie ubierania płaszcza.
Umysł analityczny diabli brali, coś we mnie pękało i nie potrafiłem obiektywnie myśleć. Niby wszystko było po staremu, ale wizualizacje na żywo deformowały moje decyzje.
Podobało mi się to, przyznam , bo to astralne odczuwanie jest rzeczywiście rarytas.
Problemem był brak mojego doświadczenia i ignorancja środowiska.. Nie wiedziałem co się dzieje, co narobiło mi problemów trochę w życiu.
Bralem za poważnie odczucia , wspólne myśli które odczytałem. Jednym słowem nie wiedziałem co jest grane, przeceniając ważność moich doznań. Sporo czasu potrzebowałem, by zrozumieć , ze to nieświadomy plan każdego z nas i ja tam właśnie wlazłem.
Mając co rusz potwierdzenia, dziwiłem się strasznie świadomym częściom człowieka , ze takie są durne, nie wiedząc wręcz niczego o swoim podświadomym palnie.
W fizycznym chyba zmieniasz fale mózgu z bety na alfe. E to i tak ci niczego nie da.
Mnie się przydało to do doświadczeń duchowych. Przyznam , ze teraz przy 50- tce gdy wyczuje choć odrobinkę tego stanu to zmykam jak kot przed psem, czy diabeł przed święconą woda☺ I tak mnie czasami wciąga na wiele godzin, fazując w astral na stojąco. Jeżeli jesteś szkolniakiem i nie masz zabezpieczonego dobrobytu na cale życie, to uciekaj od tego jak od ognia, bo możesz zwariować albo skończyć tak jak ja:).
Tobie teraz to radze, ratuj sie chłopie albo się szybko ucz cialkofreni zanim cie pochłonie z kretesem i zwariujesz
Z drugiej strony, jak sobie pomyśle, ze wszyscy zmierzamy w ewolucji do stanu w którym będziemy świadomi swojej duchowej struktury, to powiem ze w takich jak ty jest jakaś nadzieja i przyszłość, ale.......nie obejdzie się bez jęków, by to osiągnąć.
Kiedyś będziemy jak ufole latać poprzez wszystkie osobowe plany świadomie i to bez problemow, jakichś szczególnych sensacji.
Jesteś prekursor!!!
Rob jak uważasz