partia polityczna oobe
Czy ktokolwiek z was chciałby by w Polsce rządziła mądra odpowiedzialna partia która będzie przede wszystkim inwestowała w wiedzę wyższą człowieka i jego coraz większą szczęśliwość życia? Czy chcielibyście w dalekiej przyszłości za nic nie płacić i pracować społecznie bez wynagrodzenia? Czy Świat nie byłby piękniejszy gdyby transport był darmowy gdyby wszyscy na Ziemi mówili by w jednym języku... marzenia, ale coś musi być początkiem rebeli którą zaczął Darek (i nie skończy...)
Chce założyć partie polityczną o nazwie oobe by jak najwięcej osób się o tym dowiedziało, a gdy ktoś już pozna oobe to nie ma możliwości by nie przyłączył by się do takiej parti ludzi myślących kreatywnych i Tworzących nowy system z innymi wartościami itp. (w miejscu "itp" umieszczam czakrę energii wiedzy jak to będzie jak mi wyjdzie:))
Chce to zacząć na masową skalę, w internecie czyta się to co interesuje, ponad 90% Polaków nie zetknęła się z czymś takim jak oobe, (wcześniej 99,9%) poprzez internet około 3 miliony polaków wie co to oobe a tylko mała garstka ćwiczy medytacje koncentracje i ma już tą energię tą wiedzę, tą nie do opisania słowami coś co ja wiem i Ty wiesz ale inni nie mają o tym pojęcia i są uśpieni. Poprzez partie polityczną która w przyszłości i to myśle niedalekiej będzie miała ponad 80% poparcia ludzie dowiedzą się o tym skąd są i jaki jest cel człowieka w fizycznym świecie czyli podstawy których nie uczy rodzic ani żaden nauczyciel w szkole.
Chce kategorycznie zmienić system przekonań, chce debaty telewizyjnej na żywo z biskupem,,,
Nie żartuje. Wkurwia mnie to że nie da sięz nikim pogadać, mam paru kumpli od oobe a od tych niewiedzących się odsówam bo uważam ich niestety za szare gówno które tylko żyje dla samego przeżycia a nie z chęci poznania. Chciałbym móc odezwać się na głos w autobusie do ludzi i ich wyzwać od debili, ignorantów i tym myśleniem sam siebie niszcze i buduje ego (niepotrzebnie)
a nie będe pisać więcej bo się wkurzyłem i mógłbym za wiele napisać...
robić tą partie, bawić się w to? zmieniać Polskę, ludzkie myślenie? Czy dać sobie spokój i przeżyć życie kształcąc siebie tylko i coraz bardziej i szybciej oddalając się od innych? (co już jest męczące)