Ostatnia wizyta: Nie Cze 14, 2009 8:04 am Obecny czas: Nie Cze 14, 2009 8:04 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 19 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: świadomy sen czy OBE ?
PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 10:08 am 
#-----[ EOM ]------------------------------------------
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Kwi 05, 2008 9:47 am
Miejscowość: z księżyca :)
Trochę czarodziejskie podejście, niestety tu nie chodzi o bajki tylko o prawdę, o sens życia, o odpowiedzi na pytania które potrafią zdeterminować życie. Niestety nie mam kilkunastu lat żeby bawić się w magicznym świecie, szukam odpowiedzi na bardzo ważne dla mnie kwestie życiowe. Nie interesują mnie iluzje choćby nie wiem jak przyjemne i odlotowe były tylko prawda .......

Może podam prosty przykład. Byłem kiedyś na jednym z for internetowych wampirzej społeczności. Zaufajcie mi oni są naprawdę przekonani że są wampirami, sporo z nich pije krew. Jest tam sporo ludzi wykształconych, mają swoją filozofię, klany, historie itd.... Wszelka dyskusja z nimi na ten temat była by bezcelowa.....olali by ją z góry na dół a dyskutującemu by się jeszcze niezle dostało oni nie są takimi wyznawcami miłości jak większość tu. Boję się że to działa na podobnej zasadzie tu.... są entuzjaści i sceptycy (szukający prawdy) Boję się żeby entuzjaści nie tkwili w jednej wielkiej iluzji jak podejrzewam te wampiry .....

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 10:35 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Wto Mar 04, 2008 5:17 pm
:)mnie też nie interesują iluzje...ale prawda jest taka,że wiadomo tylko,to że nic nie wiadomo... :)I co z takim faktem zrobić :?::roll::)
Trzeba,go przyjąć i robić swoje...
Wyobraz sobie,że znasz wszystkie odpowiedzi...myślisz,że Twoje życie byłoby bardziej sensowne... :?:W jakim sensie :?:;)
Słowa,słowa,słowa...Wiesz,że najczęściej jedyną rozsądną odpowiedzią jest milczenie...
Bo co tu dodawać... :)
Z tego,co zdążyłem zauważyć ludzie na tym forum,nie są zatopieni w jakiejś iluzji,której będą bronić jak niepodległości... ;)Widzę otwartość,chęć dowiedzenia się,nauczenia,poszerzenia horyzontów...Każdy głos jest ważny,każdy coś wnosi od siebie...I to jest fajne...Szanuję Twoje podejście,mam trochę inne :)
Pozdrawiam :!:

Ostatnio edytowany przez RisingPower, Wto Kwi 29, 2008 1:45 pm, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 11:02 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Kwi 05, 2008 9:47 am
Miejscowość: z księżyca :)
Mówię tylko o swoich obawach. Spójrzmy, nawet Darek (OBEmaniak), facet z 10 - letnim doświadczeniem, robiący naprawdę sporo w tym kierunku, mający wiele doświadczeń pewnie najwięcej z ludzi wypowiadających się na forum - pisał że miał malutko doświadczeń w obe w naszym planie fizycznym a i to niepewne. Co ma powiedzieć wtedy przeciętny poszukiwacz???. TO MNIE PRZERAżA !!!

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 12:37 pm 
Podróżnik z bagażem doświadczeń
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Lut 23, 2008 3:46 pm
Miejscowość: z Ducha
Poszukaj w sobie odpowiedzi zamiast zaglądać innym w karty:). Co możesz rozumieć z rozdania, które ma ktoś inny. Masz takie same szanse jak każdy by odkryć dla siebie sens życia i odpowiedzi na wielkie pytania.

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 19 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości