Co do wypowiedzi feel'a... wg. mnie gufno prawda;p
Pierwsze primo..skąd on to może wiedzieć?! Wątpię czy w jakiś sposób doświadczył czegoś aby to zrozumieć.
Drugie primo...koleś pewno w życiu nawet bucha trawy nie wziął;p
Większość narkotyków są pochodzenia naturalnego...wątpię czy natura mogła by nam dać coś tak wg. Ciebie zabójczego. Pozatym narkotyki to genialna rzecz, chodzi mi oczywiście o kwestie doświadczania. Po nich stajesz się lepszym człowiekiem, doświadczasz metafizyki, zaczynasz widzieć lepiej świat i lepiej go rozumieć, zaczynasz kochać świat, ludzi i natura, czujesz jedność...i wiele plusów. Nie jestem oczywiście za narkotykami, ale jestem za wolnością ludzką i wiem, że narkotyki tej całej masie szarych ludzi pomogłoby w byciu lepszym, pełniejszym i w rozwijaniu się a nie staniu w miejscu jak teraz;/. Ku^^^^ jeeebaaa^^^ ludzie;/ Każdy powinien robić co chce byleby nie robić drugiemu szkody;/
A jaką szkodę robią narkotyki:D? Czepta się alkoholu i cygaróf;/
I jeszcze do Ciebie feel...brałeś kiedyś coś?!
Sch4b0wy napisał(a):Pamiętajcie, żeby nie uzależniać swoich wyjść od psychodelików
Eee na tym to są całkiem inne wyjścia i całkiem nie podobne do zwykłego obe.
A szałwia i bad trip:D? Hmmm ponoć bardzo żadko, bo często na szałwi masz duchowe tripy... Z tym bad tripem to jest jeszcze tak, ż to zależy od osoby. Od jego nastawienia, stanu psychicznego i stanu rozwoju i co tam w głowie ma;p Jak ktoś jest naszpikowany lękami to myślę, że będzie bad tripXd A pozatym bad trip to też ciekawe doświadczenieXD
Hoho i witam Jaskula tripowicza:)) DXM jest gitaraXD Psychodelia na maksa i to w dodatku bardzo świadoma i kontrolowanaXD Można odlecieć w najgłębsze obszary umysłu:D Poczuć jedność ze światem!! Jazdy są boskieXD
Jaskul-Maniak napisał(a):tabletki brac 5 co 1 min , w celu unikniecia nieprzyjemnego swedzenia
Jest jeszcze sposób jeden. Tabletka Zyrtecu(mam astmę to biorę, jest to anty uczuleniowy lek) i nie będzie plam i swędzenia...
Warto jeszcze dodać, że dawka śmiertelna DXM to w Acodinie około 130 tabletek...30-60 można bez problemu zapodać:D i Bawić się na maxa:D
Pozdrawiam:*