Podróżnik z bagażem doświadczeń
Akupunktura w OBE
Ostatnio wpadłem na dość szalony pomysł. Na pierwszy rzut oka wydawać się może dziwaczny i szarlatański, ale być może coś wniesie do dziedziny dozwolonego wspomagania. Otóż myślę, by spróbować fazować z wbitymi igłami. Jedną chcę ulokować na środku czoła, tuż nad oczami, w miejscu gdzie mnie często wierci i świdruje przy starcie i mocnym skupieniu, oraz kolejne dwie symetrycznie na skroniach, w rejonie w którym NP w poza mi wprowadzali rurki ostatnio. Myślę, że są to jakieś miejsca czakr lub drzwi do kanałów i warto by było wspomóc proces ich otwierania akupunkturą, tylko nie mam o niej zielonego pojęcia. Czy ktoś z was stosował akupunkturę i gdzie można kupić profesjonalne, sprawdzone igły. Podobno najlepsze są ze złota lub srebra. Nie wiem czy to prawda. Jakie jest wasze zdanie? Medycyna dalekowschodnia stosuje akupresurę od tysięcy lat, to coś w tym musi być. Co o tym sadzicie?
DS
PS: jest jeszcze jedno miejsce gdzie można ulokować igły, ale to tylko dla tych co fazują na brzuchu, mianowicie można je wtranżolić w okolicę guzka na potylicy... i tu mam kolejne pytanie do znających się na akupunkturze choćby z teorii: co to są za miejsca i za co odpowiadają wg. mamy akupunkturowej, bo podobno tak istnieje: skronie, środek czoła tuż nad linią oczu, oraz guzek na potylicy? Coś musi być w tych miejscach skora nagminnie mam je pobudzone przy starcie, lub coś mi w nie wstrzykują NP w poza. Ostatni ocknąłem się w płytkim Obszarze Przycielesnym (OP) z rurkami w głowie właśnie w tych miejscach. Może to być jakiś trop...
DS
PS: jest jeszcze jedno miejsce gdzie można ulokować igły, ale to tylko dla tych co fazują na brzuchu, mianowicie można je wtranżolić w okolicę guzka na potylicy... i tu mam kolejne pytanie do znających się na akupunkturze choćby z teorii: co to są za miejsca i za co odpowiadają wg. mamy akupunkturowej, bo podobno tak istnieje: skronie, środek czoła tuż nad linią oczu, oraz guzek na potylicy? Coś musi być w tych miejscach skora nagminnie mam je pobudzone przy starcie, lub coś mi w nie wstrzykują NP w poza. Ostatni ocknąłem się w płytkim Obszarze Przycielesnym (OP) z rurkami w głowie właśnie w tych miejscach. Może to być jakiś trop...
MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem i w Ciele, to światłe idee