co do unii chyba masz racje że to niezgodne ale nie znam się na tym.... tak czy inaczej znowu będą się z Polski śmiać
Jak weszliśmy do unii te kilka lat temu to wymyśliłem żeby podać kościół do sądu jako organizacje powodującą manipulacje , wywołującą nienawiść , nietolerancję oraz źle oddziałującą na relacje między ludzkie....
wiem w tym kraju taki pomysł to samobójstwo no ale jakoś mi ta wizja nie przeszkadzała
99% tych którzy zakazują tych roślin , nigdy nawet nie zadali sobie trudu dowiedzenia się co to jest dokładnie... Robią to z dwóch powodów ..pierwszy popisać się przed konserwatywnym społeczeństwem czym zwiększają swoje szanse na utrzymanie się na stołkach drugi utrzymać za wszelką cenę jednostki buntownicze w rysach konwencji jaka była do tej pory...wiadomo jednostka stosująca się tylko i wyłącznie do wiedzy jaką nam podaje kościół , rząd i inne instytucje państwowe jest idealnie zmanipulowaną więc jest "dobrym obywatelem" My nie żyjemy w wolnym kraju tylko w kraju który mydli oczy iluzją rzekomej wolności....