hidee napisał(a):A niech mi ktos powie czy"YERBA MATE" wam pomaga jakikolwiek sposób w świadomym śnieniu, czy tylko używacie tego jako zastępstwo kawy?Pozdrawiam!
Na początku zaznaczam że jeszcze nie miałem OBE ani nawet LD
.
Ale do rzeczy. Otóż od jakiegoś czasu, nie wiem 2-3 miesiące nic mi się nie śni nie wspominając już o LD czy OBE. Jednak zauważyłem że po Yerbie i to nie tej prawdziwej ale takiej w saszetkach zaczęły pojawiać się jakieś sny. Teraz skończyła mi się saszetkowana Yerba i muszę sobie kupić coś konkretnego. Wiąże moje "śnienie" z Yerbą gdyż w moim życiu nic poza tym się nie zmieniło, nie mogę jakoś znaleźć czegoś innego co by mogło na to wpłynąć.
Od razu mam takie pytanko. Planuje zakup naczynka i bombilli ale tyle tego jest że sam nie wiem co wybrać. Zastanawiam się nad tym zestawem http://www.yerbamate.com.pl/component/v ... gory_id=12
Czy może coś innego? Wolę raz zapłacić więcej niż raz coś taniego, potem znowu a potem jak zmądrzeje to coś drogiego... no chyba że jest coś taniego i naprawdę dobrego
Zastanawiam się czy ta bombilla w ww zestawie będzie dobra. Chciałbym taką żeby się ją łatwo myło bo leń ze mnie
.
Z góry dzięki za odpowiedź