Re: Przywitaj się
Przepraszam za znaki ale nie mam polskiej klawiatury.Mieszkam w Niemczech.
O zjawisku OOBE dowiedzialam sie zupelnie przypadkowo.A wszystko zaczelo sie od pracy nad soba.
Od wielu lat doswiadczam zjawisk telepatycznych.Ujawniac zaczely sie juz w dziecinstwie,mlodosci a od jakiegos czasu coraz intensywniej.Nie jest to nic nadzwyczajnego.Ale fajne i ciekawe.Najwiecej telepatycznych doswiadczen mialam poprzez sen.
W realu tez dosyc duzo potwierdzajacych na telepatie zajsc.Im intensywniej zaglebiam sie w tematyke ezoteryczna,tym wieksza mam potrzebe czytania i mowienia o duchowym aspekcie zycia.Od pewnego czasu potrafie spostrzegac aure zwierzat,przedmiotow,poszczegolnych roslin oraz ludzi.Od dlugiego czasu czytam ksiazki i czasopisma ogladam dostepne w necie filmy traktujace o rozwoju duchowym.
Od kilkunastu lat stosuje naturalne odzywianie bogate w witaminy i mikroelementy a ubogie w weglowodany.
Alternatywna medycyna,ktora w szalonym tempie powraca do lask jest jedyna sluszna,ktora na stale zagoscila w mojej swiadomosci.
Intensywnie poprzez czytanie,afirmacje oraz odpowiednia muzyka pracuje na swiadomym i pozytywnym ksztaltowaniu wlasnych mysli.
Moimi ulubionymi Aniolami,ktorzy przyczynili sie do mojego rozwoj miedzy innymi sa::L.L.Hay,A.de Mello,J.Murphy,J.Redfield,J.Silva,W.Sedlak,Z.Sitchin,G.Braden,E.vonDänikenP.Geryl,K.Wojtylla,R.A.Monroe,B.Moen.D.Sugier.
Jestem swiadoma,ze nasze czyny,sytuacje i napotkane osoby na wlasnej sciezce zycia sa lustrzanym odbiciem wlasnego wnetrza.